top of page

ECHIPA LEXTOP

Formatori:​

  • Magistrat formator Vilculescu Ionela - fost judecător de cariera cu 25 de ani vechime. Timp de peste 18 ani a deținut funcția de judecător in cadrul Curții de Apel Craiova. Absolvent Master - Drept civil/Drept procesual civil.

  • Magistrat formator Mihaela Nicolau - fost judecător de cariera cu o vechime de 25 de ani. A deținut peste 18 ani funcția de judecător in cadrul Curții de Apel Craiova. Absolvent Master - Drept civil/Drept procesual civil.

  • Profesor univ. dr. Bică Gheorghe - Cu o vasta experiența in domeniul dreptului. Specialist in Drept penal si Drept procesual penal. Autor a numeroase cărți de specialitate.

  • Psiholog invitat Vasilescu Constantin - specialist in domeniu, având o experiență de peste 30 de ani.

Instruirea are la baza experiența vasta acumulata ca magistrați formatori, lectori formatori si practicieni in domeniu cu o vechime de foarte lunga durata.

Echipa LEXTOP își aduce aportul in vederea pregătirii temeinice si formarii unei ținute competitive pentru candidații la examen in vederea admiterii in profesii juridice.

Membrii echipei au participat la numeroase activitati profesional juridice, sesiuni profesional stiintifice, seminarii, simpozioane, conferinte, autori de studii si carti de specialitate, culegeri de jurisprudenta.

Echipa: About
bottom of page