top of page

REGULI

REGULI DE FUNCTIONARE

Centrul Lextop isi rezerva dreptul de a aduce, cu informarea prealabila, modificari a unor elemente, in desfasurarea pregatirii.

In situatia alternativa, daca este cazul a desfasurarii online a pregatirii, pe toata durata acesteia, beneficiarul are obligatia sa pastreze pornita camera web, microfonul pe mute, mai putin in situatia in care se intervine interactiv de catre coordonatorul pregatirii cu solicitare in acest sens. Nerespecatrea acestor conditii atrage sanctiunea restrictionarii accesului.

Centrul isi rezerva dreptul de a mai fixa sesiuni de inscriere intermediara cu posibilitatea de prelungire a celor existente.

REGULI RETURNARE BANI

Semnarea contractului reprezinta manifestarea de vointa expresa si hotarata a beneficiarului caruia ii revine responsabilitatea imediata pentru taxele intregului pachet de servicii cerut.

Oricare ar fi motivul generant, beneficiarul nu are dreptul la rambursarea sumelor, in situatia participarii partiale, anularii, incetarii participarii la sesiunile de pregatire, iar sumele care inca nu sunt achitate pentru pachetul de servicii cerut si rezervat raman datorate si conform scadentei raman, de asemenea de platit in viitor.

In situatia exceptionala a amanarii desfasurarii modelulelor de pregatire, urmeaza transfersul sumei achitate catre noua sesiune de modul/module.

In caz de anulare toatala, sumele achitate vor integral renturnate celor inscrisi.

Centrul isi rezerva dreptul de a anula cu informarea prealabila a persoanelor inscrise, organizarea sesiunilor de module indifferent de situatia sau motivul generant in orice moment.

REGULI DE RESPECTAT DE CATRE BENEFICIARI

Beneficiarul nu are dreptul de a transmite in afara modulului/modulelor de pregatire material foto si video folosite sau dobandite in cadrul sedintelor de instruire fiind interzisa inregistrarea audio sau video a pregatirii sub sanctiunea restrictionarii accesului la modul.

Acceptarea termenilor si conditiilor mai sus aratate implica acceptarea ca respectivul centru sa foloseasca materialele foto/video/audio pe perioada desfasurarii modulului/modulelor de pregatire, nefiind necesar un accord expres in acest sens.

Site ul si continutul sau sunt protejate de dispozitiile  legii 8 per 1996 actualizata privind drepturi de autor si drepturi conexe.

Este interzisa, iar raspunderea beneficiarului va fi antrenata si angajta conform legii mentionate in cazul oricarei incalacari a normelor legale legate de: copiere, transmitere, utilizare, afisare, publicare, distribuire a materialelor, procedurilor pregatirii, inregistrarea, reproducerea, vinderea sau orice act de dispozitie in sensul aratat catre persoane terte. Acestea pot fi facute numai cu consimatamantul exprimat prin accord scris al centrului.

Prezenta la modulele de pregatire este obligatory, absentarea se face pe propria raspundere, iar nereprezentarea la curs partial sau toatala a beneficiarilor nu atrage obligarea centrului la njicun fel de depagubire in niciun mod.

PROTECTIA SI SINGURANTA SANATATII IN CONTEXTUL PANDEMIC- SARS-COV2

In situatia desfasurarii pregatirii in format fizic, beneficiarul are urmatoarele obligatii:

Purtarea in mod obligatoriu a mastii de protective si in mod corespunzatoe ( sa acoepre gura si nasul) alaturi de participant si personalul din centru.

Distantarea sociala fata de toate persoanele prezente, participant si personal Lextop

La intrarea in sediu folosirea solutiilor dezinfectrante si a cipiciilor de unica folosinta puse la dispozitie de  catre centru.

Sa permita luarea temperaturii (care sa nu depaseasca 37 de grade) cu un instrument medical corespunzator non contact. In situatuia de refuz sau de neindeplinire a conditiei temperaturii nu se va permite accesul in sediu.

Sa nu fi fost contact cu persoane infectate cu 14 zile anterioare si sa nu au fost expuse riscului.

Sa nu prezinte simtome de dificultate in respiratie, dificultate la inghitire, tuse, durere de cap, febra. Sa nu fie infectate cu SARS-COV2.

Regulament: About
bottom of page